Få et uforpligtende tilbud

26 19 98 68

Category

Sprøjteopgaver

Sprøjteopgaver

Et strejf bedre

Alt inden for sprøjtemaling! Skal du have malet køkkenlåger, døre, møbler eller lignende bør du overveje en løsning med sprøjtemaling. Med professionel sprøjtemaling får du det flottest tænkelige resultat.

Du har sikkert selv på et eller andet tidspunkt forsøgt dig med en pensel eller en malerrulle – og erfaret, at det ikke er så nemt at male ensartet på en overflade, som ikke er glat og lige.

Servicemalerne udfører professionel sprøjtemaling på eget sprøjteværksted i Odense. Vi har både rutinen og de rigtige værktøjer og remedier, så vi kan levere de flotteste låger, døre og møbler i en ny farve. Sprøjtemalingen giver en fuldstændig ensartet malet overflade – selv når der er masser af krummelurer, sammenføjninger og udskæringer. 

Hos Servicemalerne får du den bedste service!

Vi tilbyder at hente og levere det, du skal have sprøjtemalet – så du ikke risikerer at ridse den nye maling under transporten. Vi monterer desuden de nymalede låger/døre, hvis du ønsker det.

Alt i sprøjtemaling i Odense og omegn. Ring, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt sprøjtemaling er den rigtige løsning i forhold til dit projekt.

Vi kommer på hele Fyn

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

 

 

Giv os et kald

 

Få et uforpligtende tilbud

    Hjorslevvej 20​
    5450 Otterup

    En del af Fyns Entreprise