Få et uforpligtende tilbud

26 19 98 68

Category

Hvem er vi

professionelt malerfirma med exceptionel service!

Servicemalerne ønsker at holde den faglige fane højt og levere malerarbejde af høj kvalitet og med en god kundeservice. Deraf vores navn.

Servicemalerne blev faktisk til i 2008 som en reaktion på udpræget sjusk og dårlig service i malerbranchen før finanskrisen – en udvikling, som vi ikke ville stå model til og derfor ønskede et opgør imod.

Vi garanterer dig derfor den bedst tænkelige service fra professionelle håndværkere, som er engagerede og fagligt dygtige inden for deres fag.

Vores dygtige medarbejdere er faglærte malere og en enkelt faglært murer. Vi har pt. 7 ansatte. Det betyder, at vi kan løfte både små og store opgaver – samt komme hurtigt i mål, hvis du har en stram deadline. 

Servicemalerne har til huse i Odense og kører gerne til opgaver på hele Fyn.

Udover vores egne kompetente medarbejdere har vi dygtige samarbejdspartnere. Vi har igennem mange år haft et nært og fast samarbejde med de samme dygtige håndværksmestre indenfor alle de store håndværksfag. Det betyder et særdeles effektivt samarbejde, hvor vi har fuld tillid til de andres høje kvalitet og overholdelse af indgåede aftaler. Det kommer dig til gode i form af effektive projektforløb og professionel service fra alle parter.  

Vi kommer på hele Fyn

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

 

 

Giv os et kald

 

Få et uforpligtende tilbud

    Hjorslevvej 20​
    5450 Otterup

    En del af Fyns Entreprise