Få et uforpligtende tilbud

26 19 98 68

Category

Facaderenovering

Facaderenovering

Et strejf bedre

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Husets facade er ’ansigtet’ udadtil og det gør en kæmpe forskel, når en gammel og slidt facade renoveres og moderniseres. Huset får et helt nyt look – og kommer let til at se 20 år yngre ud!

Servicemalerne udfører alle former for facaderenovering på hele Fyn.

Vi vejleder dig altid gerne og tager en god snak med dig om priser, produkter og vedligeholdelse, så du føler dig klædt godt på til at vælge den rigtige løsning. Vi kommer selvfølgelig ud til dig, så vi kan se facaden og give dig et realistisk tilbud.

Vi har en dygtig murer ansat, som står for alt, hvad der hedder murværk, med fugearbejde, komplet omfugning, reparation af sætningsskader og -revner, samt sokkelarbejde.

Vores murer pudser facaden, så den får en glat overflade, som er lige til at male – eller filtser facaden, så murstenene stadig kan anes. Hvis du ønsker netpuds eller isolering, opfylder vi naturligvis også det ønske for dig.

Og når facaden er smukt renoveret, maler vi den selvfølgelig også gerne for dig i den helt rigtige farve, så dit hus står så smukt som nyt.

Facaderenovering øger din boligs værdi og kan gøre dit hus mere attraktivt for købere.

Vi kommer på hele Fyn

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

 

 

Giv os et kald

 

Få et uforpligtende tilbud

    Hjorslevvej 20​
    5450 Otterup

    En del af Fyns Entreprise