Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Spartelarbejde

Spartelarbejde

Har du brug for at få spartlet dine vægge eller lofter, så er ServiceMalerne dit bedste valg. Vi klarer alt dit spartelarbejde - både på gips, beton, sten og meget andet. ServiceMalerne fuldspartler selvfølgelig dine vægge og lofter, så du slet ikke kan se samlinger eller overgange.

Vi kommer gerne forbi - helt uforpligtende - for at se på opgaven og give dig en fast pris - uanset om du kun ønsker vores spartel eller du også ønsker vores penselstrøg.

Ring til os på telefon 26 19 98 68 eller send os en besked ved at bruge kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Bedste slutresultat inden der males

For ServiceMalerne i Odense er det meget vigtigt, at underlaget er helt i top, inden vi svinger penslen. Kun på den måde får du det bedste og mest holdbare slutresultat - uanset hvem af os, der svinger penslen.

Gratis tilbud på spartelarbejde i Odense og på Fyn

Når du kontakter os for at få et tilbud på maling- eller spartelarbejde, aftaler vi et tidspunkt for besøg for at se på opgavens omfang. Dette er helt uforpligtende og derefter kan vi give dig en fast pris. Uanset om du kun ønsker ServiceMalerne til spartelarbejdet eller om du også ønsker vores penselstrøg efterfølgende.

Spartelarbejde

Et godt råd ved spartelarbejde

Spar ikke på kvaliteten af spartelmasse - det er meget nemmere at arbejde med de bedste produkter.

ServiceMalerne har stor erfaring med alle former for spartelarbejde - både på gips, beton, sten osv. Når du vælger os, kan vi fuldspartle dine vægge og lofter, så du slet ikke kan se samlinger eller overgange.

Vil du høre hvor meget det koster? Så ring til os på telefon 26 19 98 68 og lad os tage en snak.