Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Malerarbejde

Professionel maler Odense

Hvis du har brug for en maler i Odense eller omegn, så klarer ServiceMalerne det hele for dig! Vi maler dine vægge, lofter, vinduer, sokkel eller hele din facade - vi udfører malerarbejde for kunder i Odense og på resten af Fyn.

Ring til os på telefon 26 19 98 68 eller udfyld kontaktformularen herunder og send os en besked. Så vender vores malermester i Odense tilbage med svar og/eller et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi maler - både ude og inde

ServiceMalerne tilbyder malerarbejde i bedste kvalitet både udvendigt og indvendigt. Vi maler i Odense og på resten af Fyn og leverer kvalitetsarbejde, der holder i mange år - ligesom vi holder alle vores aftaler med dig. Du kan altså være helt tryg ved at lade ServiceMalerne klare alt dit malerarbejde.

Vil du have et uforpligtende tilbud fra vores malermester på en maleropgave i Odense eller et andet sted på Fyn? Så ring til os på telefon 26 19 98 68 eller send os en besked via kontaktformularen her på siden.

Malerarbejde Odense og omegn

Vi har adresse i Odense N og har rigtig mange kunder i Odense og omegn. Hos ServiceMalerne ønsker vi at være den lokale maler i Odense, som vores kunder kan stole på. Vi holder altid de aftaler, som vi indgår med vores kunder. Du kan derfor være sikker på, at malerarbejdet bliver leveret til den aftalte tid og til aftalt pris, hvis du vælger os som din maler i Odense.

Din lokale maler Fyn

ServiceMalerne kører til kunder på hele Fyn - uanset om du har en stor eller lille opgave, kan du trygt kontakt os. Vi løser opgaver for både erhvervs- og privatkunder på hele Fyn, og vi har mange års erfaring som maler. Denne erfaring gør vi brug af, når vi vejleder vores kunder i, hvilke farver og produkter, der er de rette i forhold til deres maleropgaver.

Malerarbejde

Malermester med mange kompetencer

Hos ServiceMalerne er vi specialister i maling, og vi løser stort set alle typer maleropgaver i Odense og på Fyn. Vi tilbyder blandt andet at male vægge, lofter, vinduer, facader og sokler. Derudover tilbyder vi også spartelarbejde og klargørelse af lejemål i forbindelse med flytning.

Vil du have et uforpligtende tilbud fra din lokale Fyn maler? Så kontakt os på telefon 26 19 98 68.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi har nogle af de bedste malere

Det er vigtigt for os at leve op til vores navn og have tilfredse kunder. Det sikrer vi ved kun at ansætte de bedste malere, der alle er fagligt dygtige og som altid leverer et professionelt stykke arbejde.

Vi sørger bl.a. for at dække ordentligt af under vores arbejde, og vi rydder selvfølgelig altid pænt op efter os. For at tilbyde den bedste service til vores kunder, udfører vi vores malerarbejde til en fast pris, og vi leverer altid til den aftalte tid. Hos ServiceMalerne er du kort sagt sikker på at få en maler i Fyn, som kan sit håndværk.

Malerarbejde i højeste kvalitet

Vil du have malerarbejde i høj kvalitet, så kontakt ServiceMalerne. Vi kommer gerne forbi din bopæl og rådgiver dig i både farver, tapeter, væg, filt, glas og meget mere.

Et godt råd: Hvis du drømmer om at få dit hus malet udvendigt, så er det en god ide at køre en tur og blive inspireret af farverne på andre huse. Ring gerne på og spørg om farven på facaden, vinduerne m.m. - de fleste mennesker bliver kun glade for, at nogle beundre deres hus.

Maler i Odense

Køb malingen hos os

Du kan naturligvis også købe maling gennem ServiceMalerne. Så er du altid sikker på en god kvalitet, og det koster ikke ekstra, at vi slæber spandene for dig.

Hos ServiceMalerne i Odense er du altid garanteret, at vi bruger de bedste kvaliteter til malerarbejde inden for maling og tapeter.

Maler til alle former for opgaver

Vi har mange års erfaring som malermester i Odense, og vi har igennem årene løst mange forskellige typer opgaver for mange forskellige typer kunder. Vi hjælper dig gerne med at male din bolig både udvendigt og indvendigt, og vi udfører også gerne spartelarbejde. Så hvis du leder efter en maler, der også tilbyder spartelarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Har du brug for et godt råd i forhold til for eksempel valg af farve, så har vores malere altid et farvekort i bilen og sætter gerne et par farveprøver hos dig, så du kan se farven både i dagslys og i elektrisk lys. Vi rådgiver dig meget gerne om valg af farve og materialer generelt, ud fra bl.a. farvernes signalværdi, din boligs indretning og dit interiør. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med resultatet af vores arbejde. Derfor er vi altid klar med et godt råd, hvis du er i tvivl om valg af farve eller andet.

Få et tilbud fra din malermester i Odense

Ønsker du at få et tilbud på en maleropgave i Odense eller andet sted på Fyn, så er du velkommen til at ringe til os på 26 19 98 68 og indhente et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud, så vi kan rådgive dig i hvilken løsning, der er den bedste for dig i forhold til din opgave. Vi fastsætter altid en fast pris på vores arbejde, så du er sikker på, at der ikke pludselig kommer en ekstra regning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?