Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Flytning fra lejemål

Flytning fra lejemål

Hvis du skal flytte fra dit lejemål istandsat, så er ServiceMalerne i Odense en god samarbejdspartner. Vi tør nemlig godt sige: Godkendt eller gratis!

Hos ServiceMalerne kender vi også lejeloven indgående og vi deltager gerne i det endelige flyttesyn sammen med dig. Nemmere kan det vist ikke blive.

Ring og hør mere om mulighederne på telefon 26 19 98 68 eller send detaljerne til os ved at bruge kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Fast pris ved flytning af lejebolig

Hos ServiceMalerne kan du altid få en fast pris på både malerarbejde og slibning af gulve. På den måde er du garanteret, at det arbejde vi har udført, bliver godkendt. Hvis det mod forventning ikke godkendes, så får du det helt gratis!

Et godt råd: Hvis du selv vil male, så køb altid dine kvalitets malervarer hos os - det bedste værktøj, er det halve arbejde.

Godkendt eller gratis

Vi leverer kun kvalitetsarbejde. Vi er så sikre på kvaliteten, at vi godt tør love dig: godkendt eller gratis.
Det er da den bedste garanti, du kan få. ServiceMalerne i Odense har mange års erfaring inden for malerarbejde og den erfaring giver os modet til at gå all in for dig.

Flytning fra lejemål

Hør hvordan vi kan hjælpe dig videre

Skal du flytte fra dit lejemål istandsat, så kontakt ServiceMalerne og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Få en fast pris på både malerarbejde og slibning af gulve, så garanteres du, at det arbejde vi har udført, bliver godkendt. Hvis det mod forventning ikke godkendes, så får du det helt gratis! Du skal selvfølgelig ikke betale dobbelt hos os.

Ring til os på telefon 26 19 98 68 og hør mere om mulighederne.